Kolačići

Ovaj vebsajt koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite vebsajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića ako nastavite da koristite naš vebsajt. Kolačići su male tekstualne datoteke koje vebsajtovi mogu da koriste da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon propisuje da možemo da skladištimo kolačiće na Vašem uređaju ukoliko su oni striktno neophodni za rad ovog vebsajta. Za sve druge vrste kolačića potrebna nam je Vaša saglasnost. Ovaj vebsajt koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama. U svakom trenutku možete da promenite ili povučete svoju saglasnost iz Izjave o kolačićima na našem vebsajtu. Saznajte više o tome ko smo, kako možete da nas kontaktirate i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti. Vaša saglasnost se odnosi na sledeće domene: www.hts-tentiq.com

Ovaj vebsajt koristi kolačiće i tehnologije za praćenje

Koristimo kolačiće da bismo personalizovali sadržaj i oglase, da bismo obezbedili funkcije društvenih medija i analizirali naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o Vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili Vašim korišćenjem njihovih usluga. Saglasni ste sa našim kolačićima ako nastavite da koristite naš vebsajt.

Neophodni

Neophodni kolačići pomažu da se vebsajt učini upotrebljivim tako što omogućavaju osnovne funkcije kao što su navigacija stranicama i pristup sigurnim delovima vebsajta. Vebsajt ne može ispravno funkcionisati bez ovih kolačića.

Provajder: YouTube
Svrha: Koriste se za detektovanje da li je posetilac prihvatio marketinšku kategoriju u baneru kolačića. Ovaj kolačić je neophodan za usaglašenost vebsajta sa Opštom uredom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Provajder: Google
Svrha: Ovaj kolačić se koristi za razlikovanje ljudi od botova. On je koristan za vebsajt jer omogućava kreiranje validnih izveštaja o korišćenju vebsajta.
Svrha: Koristi se u kontekstu video-oglašavanja. Kolačić ograničava broj prikaza istog sadržaja oglasa posetiocu. Kolačić se takođe koristi za osiguranje da je video oglas relevantan za određenog posetioca.

Preferencije

Preferencijalni kolačići omogućavaju vebsajtu da pamti informacije koje se menjaju u zavisnosti od ponašanja ili izgleda sajta, kao što je Vaš željeni jezik ili region u kojem se nalazite.

Provajder: LinkedIn
Svrha: Pamti verziju vebsajta koju je korisnik izabrao.

Statistika

Statistički kolačići pomažu vlasnicima vebsajta da razumeju kako posetioci ostvaruju interakciju sa vebsajtom prikupljanjem i prijavljivanjem informacija anonimno.

Provajder: Google
Svrha: Registruje jedinstveni ID koji se koristi za generisanje statističkih podataka o tome kako posetilac koristi vebsajt.
Svrha: Koristi ih Google Analytics za prikupljanje podataka o tome koliko je puta korisnik posetio vebsajt, kao i datume prve i poslednje posete.
Svrha: Koristi ih Google Analytics za smanjenje stope zahteva.

Provajder: LinkedIn
Svrha: Koriste se u vezi sa sinhronizacijom podataka sa uslugom nezavisne analize.

Provajder: Twitter
Svrha: Ovaj kolačić postavlja Tvitter – Kolačić omogućava posetiocu da deli sadržaj sa vebsajta na svom Twitter profilu.

Marketing

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetilaca širom vebsajtova. Cilj je da se prikažu oglasi koji su relevantni i zanimljivi za korisnika, a samim tim i vredniji za objavljivače i nezavisne oglašivače.

Provajder: Google Tag Manager
Svrha: Koristi ih Google AdSense za eksperimentisanje sa efikasnošću oglašavanja na vebsajtovima koji koriste njihove usluge.

Provajder: Google
Svrha: Koristi ih Google AdWords da ponovo animira posetioce za koje postoji verovatnoća da će postati klijenti na osnovu njihovog ponašanja na vebsajtovima.
Svrha: Koristi ih Google DoubleClick da registruje i pravi izveštaje o radnjama korisnika vebsajta nakon pregleda ili klika na neki od oglasa oglašavača u svrhu merenja efikasnosti oglasa i predstavljanja ciljanih oglasa korisniku.
Svrha: Prikuplja podatke o ponašanju posetilaca sa više vebsajtova, kako bi se prikazao relevantniji oglas – Ovo takođe omogućava vebsajtu da ograniči broj prikaza istog oglasa.
Svrha: Koriste se za proveru da li pretraživač korisnika podržava kolačiće.

Provajder: LinkedIn
Svrha: Koristi ih servis društvene mreže, LinkedIn, za praćenje korišćenja ugrađenih servisa. Svrha: Prikuplja podatke o ponašanju i interakciji korisnika kako bi optimizovao vebsajt i učinio oglašavanje na sajtu relevantnijim.
Svrha: Koristi se za praćenje posetilaca na više vebsajtova, kako bi se prikazao relevantniji oglas na osnovu preferencija posetioca.

Provajder: YouTube
Svrha: Pokušava da proceni propusni opseg korisnika na stranicama sa integrisanim YouTube video snimcima.
Svrha: Registruje jedinstveni ID za održavanje statistike o tome koje video snimke sa YouTube-a je korisnik video.
Svrha: Čuva preferencije video plejera korisnika koristeći integrisani YouTube video.

____________________________________________________________

Neklasifikovani

Neklasifikovani kolačići su kolačići koji su još u procesu klasifikacije zajedno sa provajderima pojedinačnih kolačića.