Konfigurator HTS objekata

Projektujte sopstveni privremeni objekat koji odgovara Vašim zahtevima. Pronađite pravi proizvod koji će zadovoljiti Vaše potrebe. Saznajte više o našem raznovrsnom asortimanu proizvoda.

Korisnički priručnik za konfigurator objekata

Koristite naša uputstva korak po korak koja će Vam pomoći da konfigurišete sopstveni privremeni objekat za samo nekoliko minuta.

  • Odredite dužinu, širinu i visinu nadstrešnice privremenog objekta.
  • Zatim izaberite tip krova.
  • U zavisnosti od Vašeg izbora, imaćete mogućnost da izaberete opremu kao što su unutrašnje obloge.
  • Zatim izaberite tip zida.

Pored standardnih boja koje su ovde dostupne, imamo i niz specijalnih boja koje su dostupne uz doplatu.

U narednom koraku kliknite direktno na 3D sliku da izaberete gde želite da postavite svoje prozore i vrata. Opseg opcija vrata i prozora zavisiće od opcija za krov i zid koje ste izabrali u koraku I.

Sada odredite premaz koji Vam je potreban za aluminijum i uslove tla na lokaciji. Na kraju, navedite sve druge karakteristike kao što su oluci i unutrašnje osvetljenje i dodajte sve posebne zahteve koje imate.

Kada završite, možete pogledati konačnu konfiguraciju. Kliknite na dugme „sačuvaj“ da zadržite kopiju za buduću upotrebu. Da dobijete besplatnu neobavezujuću ponudu, kliknite na dugme „pošalji upit“ i dodajte svoje kontakt podatke. Jedan od naših stručnjaka će Vas uskoro kontaktirati sa Vašom detaljnom ponudom.

Saznajte više o našoj korisničkoj službi

Želite da nas kontaktirate? Jednostavno koristite naš kontakt formular – ovo je najbrži način da kontaktirate nekog od naših stručnjaka.