HTS конфигуратор на градба

Дизајнирајте ја вашата привремена градба за да одговара на вашите барања. Најдете го вистинскиот производ што ќе ги задоволи вашите потреби. Дознајте повеќе за нашата разновидна палета на производи.

Упатство за употреба на конфигураторот на градба

Користете ги нашите инструкции чекор-по-чекор за да ви помогнат да ја конфигурирате вашата привремена градба за само неколку минути.

  • Наведете ја должината, ширината и висината на настрешницата на привремената градба.
  • Потоа изберете го типот на покривот.
  • Во зависност од вашиот избор, ќе имате можност да изберете опрема како што се внатрешни облоги.
  • Следно, изберете го вашиот тип на ѕид.

Покрај стандардните бои достапни овде, имаме и низа специјални бои кои се достапни со доплата.

Во следниот чекор, кликнете директно на 3Д-сликата за да изберете каде сакате да ги поставите вашите прозорци и врати. Палетата на опции за врати и прозорци ќе зависи од опциите за покривот и ѕидот што ги избравте во чекор I.

Сега наведете ја облогата што ви треба за условите на алуминиум и под на локацијата. На крај, наведете ги сите други карактеристики како што се олуци за дожд и внатрешно осветлување и додајте какви било посебни барања што можеби ги имате.

Откако ќе завршите, ќе можете да ја видите конечната конфигурација. Кликнете на копчето „зачувај“ за да зачувате копија за идна референца. За да добиете бесплатна понуда без обврски, кликнете на копчето „поднеси барање“ и додајте ги вашите податоци за контакт. Некој од нашиот тим на експерти наскоро ќе ве контактира со вашата детална понуда.

Дознајте повеќе за нашата услуга за клиенти

Сакате да стапите во контакт со нас? Едноставно искористете го нашиот формулар за контакт или посетете ја нашата интернет продавница – ова е најбрзиот начин да контактирате со некого од нашиот тим на експерти.