ПрегледПродуктов асортиментСтудии на случајЗошто HTS TENTIQKонтакт

Ние создаваме простор за големи нешта

Централна точка за контакт за индустриските и комерцијалните градби

Ние сме посветени на нашите клиенти да им понудиме широка палета производи, како и најдобра можна поддршка. Како светска продавница за шатори и привремени градби, нашата специјалност е исполнувањето на индивидуалните потреби. Без разлика дали барате индустриски шатори, комерцијални градби, шатори за настани, пагоди или шатори за забави – ние гарантираме највисок квалитет на сите наши производи.

Изберете палета производи – на страницата за Обединетото Кралство

Од мали индустриски шатори до големи комерцијални градби изградени по желба

  • Една од најшироките и најразновидни палети на шатори и привремени градби
  • Персонализирани решенија од привремени магацини до модуларни градби за малопродажба и настрешници за товарни простории
  • Домашно производство во Германија, сертифицирано спроед ISO
  • Брза достава на производите по конкурентни цени со директна дистрибуција од фабрика секаде во светот

Студии на случај – на страницата за Обединетото Кралство

HTS Студии на случај

Изолирани сали за складирање и товарење

Давател на логистичка услуга бараше соодветни опции за проширување на централната точка за претовар.

HTS Студии на случај

Manhattan Office Cube како центар за прием на посетители

HTS TENTIQ имаше сè поголема потреба од простор за своите вработени.

HTS Студии на случај

Лесна сала како противпожарна станица на аеродромот

На една авиокомпанија и требаше хангар за возила за да го зголеми својот капацитет за гасење пожар на аеродром.

Зошто HTS TENTIQ

Ние сме глобално признат и сигурен бренд што на клиентите низ целиот свет им нуди разнолика палета производи, извонреден квалитет, глобално присуство и иновативни идеи.

Избор

Широка и разновидна палета од повеќе од 600 шатори, привремени градби и додатоци за продажба низ целиот свет.

Дизајн

Континуирана иновација со помош на напредна технологија и материјали како оние што се користат во патентираната Carbon Hybrid палета.

Присуство

Над 60 технички стручни лица што овозможуваат глобално советување, регионални познавања и индивидуална услуга.

Грижа за клиенти

Сеопфатна техничка поддршка за времетраењето на проектот и по монтирањето, со целосно монтирање и управување со проекти онаму каде што е потребно.

Достапност

Најсовремена производствена постројка со неделно производство до 60.000 m² завршени шатори и привремени градби, овозможувајќи брза и евтина дистрибуција од фабрика низ целиот свет.

Додатоци

Сеопфатна палета додатоци што овозможуваат оптимален комфор во различни средини. Тие вклучуваат изолација, подови, опрема за греење и климатизација и електрична опрема.

Kонтакт

Сите полиња означени со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Контактирајте нè

Порака